Bramborák s česnekem a majoránkou

Suroviny

brambor
0,5 kg
mléka
0,5 dcl
hladké mouky
100 g
vejce
1 ks
česneku
3 stroužky
soli
1 špetka
majoránka
pepř
olej nebo sádlo na smažení

Postup přípravy:

Oloupané a omyté brambory nastrouháme najemno, necháme odstát a slijeme přebytečnou vodu. Přidáme mléko, mouku, vajíčka, utřený česnek, sůl, v prstech pečlivě rozemnutou majoránku a pepř. Směs pečlivě rozmícháme.

Na pánev nebo lívanečník nalijeme olej, ve kterém opečeme bramboráky po obou stranách do nazlátlé barvy. Olej musí být opravdu důkladně rozpálený.
Bramboráky necháme okapat na ubrousku a čerstvé podáváme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist