Bramborák s česnekem a majoránkou

Oloupané a omyté brambory nastrouháme najemno, necháme odstát a slijeme přebytečnou vodu. Přidáme mléko, mouku, vajíčka, utřený česnek, sůl, v prstech pečlivě rozemnutou majoránku a pepř. Směs pečlivě rozmícháme. Na pánev nebo lívanečník nalijeme olej, ve kterém opečeme bramboráky po obou stranách do nazlátlé...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Křupavá bramborová placka je nejchutnější horká – s tím souhlasím !

    k
    krockovapavla

    Strašně mi vadí zdlouhavá příprava a smažení.

    x
    xxkouckaxx

    někdo mi poradil přidat trouchu strouhanky a pak se nelepí

    a
    aknela11

    dlouho jsem ho nedělala – recept mám podobný

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist