Adžika

Suroviny

rajčata
3 kg
červené papriky
3 kg
feferonky
200 g
bobkové listy
5 ks
ocet
300 g
olej
300 g
cukr
200 g
sůl
100 g
černý mletý pepř
1/2 balíčku
česnek
2 ks

Postup přípravy:

Rajčata umeleme a vaříme s octem, olejem, bobkovým listem, solí, cukrem, pepřem 90 minut. Poté přidáme jádřinců zbavené umleté papriky, i feferonky (ty meleme i s jádřincem) a vaříme dalších 90 minut.

Nakonec přidáme česnek a ještě dovaříme cca 30 min., naplníme do skleniček a 10 min. zavaříme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist