Živáňská pečeně s vínem a hořčicí

Suroviny

maso: kuřecí, vepřové, uzené a játra
4 plátky
cibule
1 ks
víno
1 dcl
olej
1 necelý dcl
plnotučná hořčice
2 PL
pepř
sůl
worcestrová omáčka

Postup přípravy:

Maso naklepene a skládáme plátek masa, cibule, další plátek masa. Buď skládáme za sebou nebo na sebe. Maso střídáme i s játry. Nakonec ho prolejeme nálevem. Necháme péct asi 45 minut někdy i kratší dobu, pokud je maso měkké. Můžeme potom přidat i tmavou jíšku. Podáváme s chlebem, hranolkama či bramborovým knedlíkem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.3.2011 9:51| autor: dana3

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist