Živáňská pečeně s vínem a hořčicí

Suroviny

maso: kuřecí, vepřové, uzené a játra
4 plátky
cibule
1 ks
víno
1 dcl
olej
1 necelý dcl
plnotučná hořčice
2 PL
pepř
sůl
worcestrová omáčka

Postup přípravy:

Maso naklepene a skládáme plátek masa, cibule, další plátek masa. Buď skládáme za sebou nebo na sebe. Maso střídáme i s játry. Nakonec ho prolejeme nálevem. Necháme péct asi 45 minut někdy i kratší dobu, pokud je maso měkké. Můžeme potom přidat i tmavou jíšku. Podáváme s chlebem, hranolkama či bramborovým knedlíkem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.3.2011 9:51| autor: dana3

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist