Živáňská pečeně s vínem a hořčicí

Maso naklepene a skládáme plátek masa, cibule, další plátek masa. Buď skládáme za sebou nebo na sebe. Maso střídáme i s játry. Nakonec ho prolejeme nálevem. Necháme péct asi 45 minut někdy i kratší dobu, pokud je maso měkké. Můžeme potom přidat i tmavou...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jenetka

    Je to určitě pochoutka.

    x
    xxkouckaxx

    neznám nikoho, komu by to nechutnalo – no já bych si určitě dala !

    j
    jitkaji

    Živánská pečeně je u nas oblibena. Bezvadny recept.

    e
    evhu

    Hmm zajímavý recep. Ještě jsem to něvařila

    p
    puntik

    tohle opravdu vypadá dobře, někdy budu muset vyzkoušet.

    h
    hoooli

    to zbožňuje přítel

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist