Zeleninový boršč s petrželkou

Suroviny

zelenina
1 kg
zelí
brambory
mrkev
petržel
květák
hrášek
kedlubna
červená řepa
kukuřice
zeleninový bujón
mouka
tuk
pepř
sůl
kmín
vegeta

Postup přípravy:

Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky. Tvrdé druhy zeleniny orestujeme na trošce tuku. Zalijeme vodou přidáme zeleninový bujón a vaříme. Postupně přidáváme ostatní druhy zeleniny a červenou řepu. Vše spolu povaříme do měkka. Ze zbylého omastku a mouky připravíme světlou jíšku. Tou polévku zahustíme. Vše dochutíme kořením. Podáváme zdobené lžící kysané smetany.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist