Chalupářský boršč se zeleninou a jogurtem

Suroviny

papriková klobása
200 g
uzená slanina
100 g
brambory
200 g
cibule
100 g
rajčata
100 g
červená řepa
100 g
kysané zelí
100 g
kořenová zelenina
100 g
bílý jogurt
150 g
bobkový list
nové koření, sůl

Postup přípravy:

Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření. Zalijeme 2 litry vody, osolíme a uvaříme doměkka. Ochutíme, mírně osladíme a na talíři zahustíme lžící jogurtu. .

Hodnocení

1.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist