Zeleninový boršč s petrželkou

Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky. Tvrdé druhy zeleniny orestujeme na trošce tuku. Zalijeme vodou přidáme zeleninový bujón a vaříme. Postupně přidáváme ostatní druhy zeleniny a červenou řepu. Vše spolu povaříme do měkka. Ze zbylého omastku a mouky připravíme světlou jíšku....

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    co nejvíce druhů zeleniny polévce jistě dodá skvělou chuť !

    x
    xxkouckaxx

    na tenhle recept se už dlouho chystám – vypadá lákavě

    k
    krockovapavla

    Tento zeleninový zázrak je opravdu výborný.

    b
    Brubak

    To tedy koukám, kolik suro´vin je potřeba

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist