Zeleninové lívance

Suroviny

mražená zelenina
400 g
sůl
vejce
4 ks
mléko
200 ml
polohrubá mouka
160 g
olej
5 PL

Postup přípravy:

Mraženou zeleninu dáme do hrnce, podlijeme troškou vody, posolíme a dusíme doměkka. Salám pokrájíme na malé kousky. V mléce rozšleháme žloutky, mouku, olej a sůl. Přidáme zeleninu, salám a tuhý sníh z bílků. Lžící nabíráme malé kopky a klademe na rozehřátý olej, vytvoříme malé lívance a smažíme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist