Zapékaný zelený hrášek s uzeninou a slaninou

Suroviny

hrášek sterilizovaný
1 plechovka
měkký salám
100 g
párky
100 g
anglická slanina
80 g
vejce
3 ks
sůl
mletý pepř
mléko
1 dcl
máslo
2 PL

Postup přípravy:

Zcezený hrášek podusíme na másle. Pokrájený salám a párek opečeme na anglické slanině, přidáme podušený hrášek, okořeníme, zalejeme osolenými rozšlehanými vejci v mléce a zapečeme v troubě. Po dáváme s bramborovou kaší.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.8.2011 1:19| autor: Bobina1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist