Zapékaný zelený hrášek s uzeninou a slaninou

Zcezený hrášek podusíme na másle. Pokrájený salám a párek opečeme na anglické slanině, přidáme podušený hrášek, okořeníme, zalejeme osolenými rozšlehanými vejci v mléce a zapečeme v troubě. Po dáváme s bramborovou kaší.

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Zapékaný zelený hrášek vypadá rychle , levně a chutně !

    l
    ladouch

    Toto jídlo doma děláme říkáme mu hrášková omeleta, je moc dobrá.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    b
    brontik

    musím to uvařit hrášek miluji můži i s mrkví

    x
    xxkouckaxx

    tak takováto jídla jsou u nás ve velké oblibě – různě obměňujeme !

    e
    evik56

    Zase jeden rychlý recept.Samé dobré suroviny a s bramborovou kaší určitě dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist