Zapečené brambory s petrželkou

Suroviny

velkých neoloupaných brambor
5 ks
plocholisté petržele
2 PL
studeného másla
70 g
mořské soli
1 špetka

Postup přípravy:

Brambory řádně omyjeme a nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Položíme na plech vyložený pečicícm papírem a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme, dokud se nenafouknou a na povrchu nezčervenají. Pak jeden plátek po druhém otočíme a dopečeme i z druhé strany. Brambory přesypeme do mísy, přidáme k nim plátky másla, opranou a nasekanou petrželku a podle chuti sůl. Přikryjeme pokličkou a krátce protřeseme, dokud se brambory neobalí máslem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.9.2016 7:37| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist