Zapečené brambory po staročesku se slaninou

Suroviny

brambor
1 kg
kysaného zelí
500 g
anglické slaniny
200 g
cibule
1 ks
sůl, kmín
mléko, olej

Postup přípravy:

Oloupané brambory uvaříme, scedíme a rozmačkáme. Přidáme teplé mléko a uděláme hustší kaši. Na opečenou slaninu přidáme cibuli a mírně osmahneme. Vložíme kysané zelí, kmín a podusíme. Do vymaštěné zapékací mísy dáme polovinu bramborové kaše a na ni rozprostřeme dušené zelí. To pokryjeme druhou polovinou kaše. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist