jehneci-spiz.jpg

Výborný jehněčí špíz

Česnek rozetřeme s olejem a kořením, přidáme na kostky nakrájené maso, důkladně promícháme, přikryjeme a marinujeme nejméně 3 hodiny. Pak maso vyjmeme z marinády, osušíme a napichujeme na špíz. Po všech stranách grilujeme asi 15 minut.

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Jehněčí špíz vypadá dobře,ale k jehněčímu masu mám odpor.

    s
    sumka55

    Jehněčí špíz -ještě jsem ho nejedla, ale neodříkám se

    j
    jankac

    Jehněčí špíz by som nejedla, lebo toto mäso nejedávam.

    l
    lucik21

    Jehněčí špíz jsem ještě neměla

    s
    stana1

    Výborný jehněčí špíz, kdyby mě jej někdo připravil, tak bych jej rád ochutnal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist