Výborné čevabčiči s petrželkou

cevabcici-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

mleté maso (250 g vepřové+250 g hovězí)
500 g
olivový olej
1 ČL
cibule
2 ks
mletá sladká paprika
1 ČL
sůl, drcený černý pepř
jemně nasekaná petrželka
1 PL

Postup přípravy:

Maso dvakrát umeleme nebo rozmixujeme. Vmícháme do něj olej, jemně nakrájenou cibuli, koření a nasekanou petrželku. Rukama namočenýma ve studené vodě tvarujeme menší válečky, potřeme je olivovým olejem a opečeme na roštu. Případně můžeme maso opékat ze všech stran v oleji na pánvi. Hotové čevapčiči servírujeme s hořčicí, kečupem, nakrájenou míchanou zeleninou a čerstvým pečivem. K čevapčiči můžeme podávat i různé druhy studených omáček, například tzatziky připravenou z jogurtu, okurky a česneku.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist