cevabcici-352x198.jpg

Výborné čevabčiči s petrželkou

Maso dvakrát umeleme nebo rozmixujeme. Vmícháme do něj olej, jemně nakrájenou cibuli, koření a nasekanou petrželku. Rukama namočenýma ve studené vodě tvarujeme menší válečky, potřeme je olivovým olejem a opečeme na roštu. Případně můžeme maso opékat ze všech stran v oleji na...

Diskuze

3 komentáře

    s
    sumka55

    rodinné tradiční jídlo

    b
    bobina1

    Už jsem dlouho nedělala. Brzy udělám.

    i
    ivanka294

    inspirace na víkend

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist