Výborná treska se semínky

treska-se-seminky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hladká mouka
1-2 PL
velký bílek
1 ks
škrobová moučka
1 ČL
semínko (loupaná dýňová, sezamová, piniová)
4 PL
sůl, růžový pepř
dle chuti
citrón
1 ks
máslo
40 g

Postup přípravy:

Porce ryby potřete citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Nechte půl hodiny odpočinout. Pak ryby osušte papírovou utěrkou a lehce obalte v mouce. Zapékací mísu vyložte pečicím papírem, papír potřete částí másla. Bílek rozšlehejte se špetkou soli, vmíchejte do něj škrobovou moučku a pepř a porce ryb ve směsi dobře obalte. Nakonec je obalte v semínkách a rozložte do zapékací mísy. Posypte zbylými semínky. Na každou porci rozložte vločky zbylého másla a pekáč vložte do předehřáté trouby na 180 °C. Pečte asi 15-20 minut.

Náš tip: podávejte s různě upravenými bramborami a hlávkovým salátem.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist