treska-se-seminky-352x198.jpg

Výborná treska se semínky

Porce ryby potřete citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Nechte půl hodiny odpočinout. Pak ryby osušte papírovou utěrkou a lehce obalte v mouce. Zapékací mísu vyložte pečicím papírem, papír potřete částí másla. Bílek rozšlehejte se špetkou soli, vmíchejte do něj škrobovou moučku a pepř...

Diskuze

1 komentář

    p
    pavlinf

    musím vyzkoušet

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist