Výborná svíčková s třešňovou omáčkou

svickova-s-tresnovou-omackou-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí maso ze svíčkové
4 plátky
vypeckované třešně
150 g
červené víno
1 dl
balzamikový ocet
1 PL
sójová omáčka
1 PL
škrobová moučka
1 ČL
cukr
1 ČL
olej
dle potřeby
koření na steaky
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Třešně smícháme s červeným vínem, octem a sojovou omáčkou a necháme marinovat. Plátky masa naklepeme hranou ruky a z obou stran prudce opečeme. Pak je osolíme, ochutíme kořením na steaky a dále pečeme na mírném ohni. Hotové maso vyjmeme. Na pánev s vypečenou šťávou vlijeme marinované třešně, omáčku zprudka přivedeme k varu a podle chuti ji osladíme a přisolíme. Přidáme škrobovou moučku rozmíchanou v trošce vína a omáčku povaříme asi 2 minuty.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist