Výborná svíčková s třešňovou omáčkou

svickova-s-tresnovou-omackou-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí maso ze svíčkové
4 plátky
vypeckované třešně
150 g
červené víno
1 dl
balzamikový ocet
1 PL
sójová omáčka
1 PL
škrobová moučka
1 ČL
cukr
1 ČL
olej
dle potřeby
koření na steaky
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Třešně smícháme s červeným vínem, octem a sojovou omáčkou a necháme marinovat. Plátky masa naklepeme hranou ruky a z obou stran prudce opečeme. Pak je osolíme, ochutíme kořením na steaky a dále pečeme na mírném ohni. Hotové maso vyjmeme. Na pánev s vypečenou šťávou vlijeme marinované třešně, omáčku zprudka přivedeme k varu a podle chuti ji osladíme a přisolíme. Přidáme škrobovou moučku rozmíchanou v trošce vína a omáčku povaříme asi 2 minuty.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist