svickova-s-tresnovou-omackou-352x198.jpg

Výborná svíčková s třešňovou omáčkou

Třešně smícháme s červeným vínem, octem a sojovou omáčkou a necháme marinovat. Plátky masa naklepeme hranou ruky a z obou stran prudce opečeme. Pak je osolíme, ochutíme kořením na steaky a dále pečeme na mírném ohni. Hotové maso vyjmeme. Na pánev s vypečenou šťávou vlijeme marinované...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist