Výborná obalovaná roštěná s česnekem

Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme. Utřeme česnek a plátky masa česnekem potřeme. Maso vtěsnáme do meší nádoby a prohněteme s olivovým olejem a mlékem. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Nejméně však 4 hodiny. Poté maso obalíme v trojobalu ze dvou vajíček. Připravíme si směs...

Diskuze

14 komentářů

    e
    Elisa19

    O obalované roštěnce jsem ještě neslyšela asi zůstanu u klasiky.

    b
    brontik

    ještě jsem ji nedělala ale zkusím uvařit

    l
    lucik21

    stojí za to vyzkoušet, určitě je to dobré

    k
    krockovapavla

    Výborný a moc moc chutný receptíček…

    x
    xxkouckaxx

    chtěla jsem udělat , ale odradila mně cena roštěnce

    h
    helenadon

    obalovaná roštěná nemusí být špatné jídlo

    j
    jarka0193

    Vypadá to zajímavě. Určitě vyzkouším.

    Viky17

    Výborná obalovaná roštěná – musí být naprosto úžasná, takhle připravený oběd by chutnal celé rodině :-))))

    z
    Zuzana2403

    Výborný nápad, jen mám strach, aby to nebylo tuhé.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá na lahůdku pro opravdové labužníky – mňam !

    l
    ladouch

    Bezva recept, už vím co bude v neděli k obědu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist