Výborná obalovaná roštěná s česnekem
Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme. Utřeme česnek a plátky masa česnekem potřeme. Maso vtěsnáme do meší nádoby a prohněteme s olivovým olejem a mlékem. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Nejméně však 4 hodiny. Poté maso obalíme v trojobalu ze dvou vajíček. Připravíme si směs...
O obalované roštěnce jsem ještě neslyšela asi zůstanu u klasiky.
ještě jsem ji nedělala ale zkusím uvařit
stojí za to vyzkoušet, určitě je to dobré
Výborný a moc moc chutný receptíček…
chtěla jsem udělat , ale odradila mně cena roštěnce
obalovaná roštěná nemusí být špatné jídlo
Vypadá to zajímavě. Určitě vyzkouším.
Výborná obalovaná roštěná – musí být naprosto úžasná, takhle připravený oběd by chutnal celé rodině :-))))
Výborný nápad, jen mám strach, aby to nebylo tuhé.
tak tohle vypadá na lahůdku pro opravdové labužníky – mňam !
Bezva recept, už vím co bude v neděli k obědu.