Vřeténka s rajčatovou omáčkou a vínem

Suroviny

těstovina (vřetena)
400 g
rajče
800 g
cibule
3 ks
česnek
2 stroužky
olivový olej
3 PL
bazalka
4 PL
bílé víno
200 ml
sůl
pepř
cukr
1 ČL

Postup přípravy:

1. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme prolisovaný česnek, kousky rajčat a dvě lžíce bazalky.

2. Zalijeme vínem, osolíme, opepříme, zasypeme cukrem a na mírném ohni vaříme, až omáčka zhoustne.

3. Přecedíme omáčku a doplníme zbytkem bazalky.

4. Vřeténka uvaříme, ocedíme a polijeme připravenou omáčkou.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.7.2011 6:37| autor: Karunka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist