Vřeténka s rajčatovou omáčkou a vínem

1. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme prolisovaný česnek, kousky rajčat a dvě lžíce bazalky. 2. Zalijeme vínem, osolíme, opepříme, zasypeme cukrem a na mírném ohni vaříme, až omáčka zhoustne. 3. Přecedíme omáčku a doplníme zbytkem bazalky. 4. Vřeténka uvaříme, ocedíme a polijeme...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Recept sa mi páči.

    x
    xxkouckaxx

    tato omáčka na těstoviny, je jednoduchá a dobrá – no rozhodně vypadá lákavě !

    e
    evik56

    Může chutnat dobře,rajčatovou omáčku máme rádi a z čerstvých rajčat jedinečná.

    f
    fericire

    do rajčatové omáčky přidat víno jsem ještě nezkoušela, ale jistě je to také dobré.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to celkem zajímavě i s tím vínem , ale já nemám bazalku !

    a
    aknela11

    s rajčatovou omáčkou a vínem – nooo je to lákavé,ale asi bych doma neuspěla

    Viky17

    Vřeténka s rajčatovou omáčkou a vínem – pro ozvláštnění k těstovinám výborná, já těstoviny mohu skoro na všchny způsoby kromě flíčků :-)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist