Vřeténka s rajčatovou omáčkou a vínem
1. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme prolisovaný česnek, kousky rajčat a dvě lžíce bazalky. 2. Zalijeme vínem, osolíme, opepříme, zasypeme cukrem a na mírném ohni vaříme, až omáčka zhoustne. 3. Přecedíme omáčku a doplníme zbytkem bazalky. 4. Vřeténka uvaříme, ocedíme a polijeme...
Recept sa mi páči.
tato omáčka na těstoviny, je jednoduchá a dobrá – no rozhodně vypadá lákavě !
Může chutnat dobře,rajčatovou omáčku máme rádi a z čerstvých rajčat jedinečná.
do rajčatové omáčky přidat víno jsem ještě nezkoušela, ale jistě je to také dobré.
vypadá to celkem zajímavě i s tím vínem , ale já nemám bazalku !
s rajčatovou omáčkou a vínem – nooo je to lákavé,ale asi bych doma neuspěla
Vřeténka s rajčatovou omáčkou a vínem – pro ozvláštnění k těstovinám výborná, já těstoviny mohu skoro na všchny způsoby kromě flíčků :-)))