Vietnamská pánev

profimedia-0095263728-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová kýta
800 g
cukr krystal
3 lžíce
rybí omáčka
5 lžic
naťová cibulka
2 svazky
solamyl
1 lžička
sůl
špetka

Postup přípravy:

Cukr nasypte do kastrůlku a za stálého míchání nechte zkaramelizovat. Přilijte trošku vody a vařte, až vznikne tmavá hustá tekutina. Odstavte a nechte zchladnout. Maso nakrájejte na malé kousky, polijte rozvařeným karamelem a rybí omáčkou tak, aby se maso obalilo, a promíchejte. Přikryjte pokličkou nebo fólií a nechte přes noc v chladu uležet.
Cibulky pokrájejte i s natí a vmíchejte do masa. Pánev vytřenou olejem rozehřejte, vložte do ní marinované maso a za stálého míchání opékejte doměkka. Nakonec osolte a podlijte hrnkem vody, ve které jste rozmíchali solamyl, a ještě chvilku povařte. Podávejte s rýžovými nudlemi.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.8.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist