profimedia-0095263728-352x198.jpg

Vietnamská pánev

Cukr nasypte do kastrůlku a za stálého míchání nechte zkaramelizovat. Přilijte trošku vody a vařte, až vznikne tmavá hustá tekutina. Odstavte a nechte zchladnout. Maso nakrájejte na malé kousky, polijte rozvařeným karamelem a rybí omáčkou tak, aby se maso obalilo, a promíchejte. Přikryjte pokličkou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist