Vepřový řízek naruby se slaninou

Suroviny

vepřová krkovička

4 plátky

vejce

3 ks

cibule

2 ks

slanina

100 g

hořčice

1 PL

strouhanka

100 g

sůl

1 KL

sádlo

4 PL

pepř

1 špetka

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme hořčicí, vložíme do strouhanky a rukou ji pořádně „naboucháme“ do masa (lepší je použít mikrotenový sáček). Obalené maso protáhneme rozšlehanými vejci a smažíme v rozpáleném tuku pozvolna, z obou stran, dozlatova. Poté přendáme do pekáčku, na každý plátek masa dáme na céčka pokrájenou cibuli, plátky slaniny, vyskládáme co nejtěsněji k sobě. Přiklopené zapékáme v troubě na 200 °C cca 30 minut, pak sundáme poklici a necháme ještě 10 minut dojít na barvu.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.9.2015 1:22| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist