Vepřový guláš na pivě a česneku

veprovy-gulas-na-pive-a-cesneku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřové maso (plec, kýta)
500 g
česnek
2 stroužky
sůl
dle chuti
kmín
dle chuti
světlé pivo
500 ml
starší chléb
1-2 krajíce
olej
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a na oleji opečeme. Podlijeme polovinou piva a dusíme do měkka. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme strouhaný chléb a zbytek piva. Zvolna provaříme na hustou , hladkou omáčku. Okořeníme kmínem, prolisovaným česnekem a s masem prohřejeme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo bramborem.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist