Vepřový guláš na pivě a česneku

veprovy-gulas-na-pive-a-cesneku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřové maso (plec, kýta)
500 g
česnek
2 stroužky
sůl
dle chuti
kmín
dle chuti
světlé pivo
500 ml
starší chléb
1-2 krajíce
olej
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a na oleji opečeme. Podlijeme polovinou piva a dusíme do měkka. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme strouhaný chléb a zbytek piva. Zvolna provaříme na hustou, hladkou omáčku. Okořeníme kmínem, prolisovaným česnekem a s masem prohřejeme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo bramborem.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.1.2023 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist