veprovy-gulas-na-pive-a-cesneku-352x198.jpg

Vepřový guláš na pivě a česneku

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a na oleji opečeme. Podlijeme polovinou piva a dusíme do měkka. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme strouhaný chléb a zbytek piva. Zvolna provaříme na hustou, hladkou omáčku. Okořeníme kmínem, prolisovaným česnekem a s masem prohřejeme. Podáváme s houskovým...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Vepřový guláš na pivě a česneku je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist