Vepřové ražniči se slaninou a bramborami

veprove-raznici-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová plec
500 g
cibule
3 ks
slanina
60 g
kapie
2 ks
brambora
600 g
olej
dle potřeby
tuk na opečení brambor
dle potřeby
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Omyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky, které osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na hranolky, cibuli a papriku na dílky. Na špejli nebo grilovací jehlu postupně navrstvíme jednotlivé suroviny. Dáme na olejem vytřený pekáček, podlijeme mírně vodou a v troubě upečeme. Podáváme s brambory opečenými na tuku.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist