veprove-raznici-352x198.jpg

Vepřové ražniči se slaninou a bramborami

Omyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky, které osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na hranolky, cibuli a papriku na dílky. Na špejli nebo grilovací jehlu postupně navrstvíme jednotlivé suroviny. Dáme na olejem vytřený pekáček, podlijeme mírně vodou a v troubě upečeme. Podáváme s brambory...

Diskuze

1 komentář

    s
    stendy

    Vepřové ražniči se slaninou a bramborami mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist