Vepřové plátky s pikantní omáčkou a česnekem

Suroviny

vepřové maso
600 g
vejce
4 ks
sladká paprika
1 KL
pálivá paprika
1/2 KL
česnek
4 stroužky
oleje
1 PL
sójová omáčka
1 PL
majoránka
1 ČL
maizena
4 PL

Postup přípravy:

Pro nakládací směs:

Maso nakrájíme na plátky a osolíme. Potom namočíme v promíchané nakládací směsi a ponecháme zde jeden až tři dny. Uložíme dole v lednici a alespoň jednou denně promícháme.

Po vyjmutí ze směsi maso prudce opečeme po obou stranách, zalijeme případným zbytkem nálevu a pozvolna dosmažíme. Podáváme s bramborovou kaší, hranolky, kroketami… nebo lépe se zeleninovým salátem.

Dobrou chuť!

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist