Vepřové plátky s pikantní omáčkou a česnekem
Pro nakládací směs: Maso nakrájíme na plátky a osolíme. Potom namočíme v promíchané nakládací směsi a ponecháme zde jeden až tři dny. Uložíme dole v lednici a alespoň jednou denně promícháme. Po vyjmutí ze směsi maso prudce opečeme po obou stranách, zalijeme případným zbytkem nálevu...
Vepřové plátky s pikantní omáčkou a česnekem vyzkouším, nakládané masa máme rádi
Vepřové plátky s pikantní omáčkou a česnekem sú neskutočne dobré.
Dobrý nápad, vyzkoušejte pochutnáte si.
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
Marinované plátky z vepřového masa – tak tohle bych si hned dala !
Výborný recept, který mi opravdu chutná.
myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí
Nakládané medvědí tlapy – další dobrota z vepřového, už se mi sbíhají sliny, to usí být moc dobré papání.
tak na tomhle receptu se mi moc líbí už ten název !
medvědí tlapy – hezký název a recept je velmi zajímavý