Vepřové plátky s pikantní omáčkou a česnekem

Pro nakládací směs: Maso nakrájíme na plátky a osolíme. Potom namočíme v promíchané nakládací směsi a ponecháme zde jeden až tři dny. Uložíme dole v lednici a alespoň jednou denně promícháme. Po vyjmutí ze směsi maso prudce opečeme po obou stranách, zalijeme případným zbytkem nálevu...

Diskuze

10 komentářů

    s
    sumka55

    Vepřové plátky s pikantní omáčkou a česnekem vyzkouším, nakládané masa máme rádi

    j
    jankac

    Vepřové plátky s pikantní omáčkou a česnekem sú neskutočne dobré.

    l
    ladouch

    Dobrý nápad, vyzkoušejte pochutnáte si.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    x
    xxkouckaxx

    Marinované plátky z vepřového masa – tak tohle bych si hned dala !

    k
    krockovapavla

    Výborný recept, který mi opravdu chutná.

    r
    roupicek1

    myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí

    Viky17

    Nakládané medvědí tlapy – další dobrota z vepřového, už se mi sbíhají sliny, to usí být moc dobré papání.

    x
    xxkouckaxx

    tak na tomhle receptu se mi moc líbí už ten název !

    a
    aknela11

    medvědí tlapy – hezký název a recept je velmi zajímavý

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist