Vepřové maso s medem ve sladko-pálivé omáčce

Postup přípravy:

Vezmeme si sáček, do kterého dáme trochu oleje celou skleničku medu
a nasypeme koření. Pak do sáčku dáme maso a pytlík zavážeme. Je lepší, když maso necháte den dva ponořené v omáčce, ale tak je dobré. A pak jen děláme v troubě nebo na grilu a sem tam potíráme omáčkou ze sáčku. Hotovo.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.3.2011 11:57| autor: EWELINES

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist