Vepřové maso na pomerančích s medem

Suroviny

vepřového masa
1 kg
šťáva ze 3 pomerančů
cibule
1 ks
bílého vína
2 dcl
pomerančového džusu
2 dcl
medu
1 dcl
hladké mouky
2 PL
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
olivový olej
dle potřeby
máslo
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso osolíme a opepříme. Vložíme do pekáčku, zalijeme pomerančovou šťávou, ve které jsme rozmíchali med a cibuli a pečeme v troubě. Během dušení podléváme vínem a džusem. Přiléváme víno, ve kterém jsme rozmíchali mouku a dusíme doměkka. Mezitím oloupeme pomeranče, nakrájíme je na kolečka a podusíme na másle. Maso dáme na talíř, přelijeme šťávou a obložíme pomeranči.

Hodnocení

1.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 11:48| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist