Vepřové maso na pomerančích s medem

Suroviny

vepřového masa
1 kg
šťáva ze 3 pomerančů
cibule
1 ks
bílého vína
2 dcl
pomerančového džusu
2 dcl
medu
1 dcl
hladké mouky
2 PL
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
olivový olej
dle potřeby
máslo
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso osolíme a opepříme. Vložíme do pekáčku, zalijeme pomerančovou šťávou, ve které jsme rozmíchali med a cibuli a pečeme v troubě. Během dušení podléváme vínem a džusem. Přiléváme víno, ve kterém jsme rozmíchali mouku a dusíme doměkka. Mezitím oloupeme pomeranče, nakrájíme je na kolečka a podusíme na másle. Maso dáme na talíř, přelijeme šťávou a obložíme pomeranči.

Hodnocení

1.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 11:48| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist