veprove-na-pomerancich.jpg

Vepřové maso na pomerančích s medem

Maso osolíme a opepříme. Vložíme do pekáčku, zalijeme pomerančovou šťávou, ve které jsme rozmíchali med a cibuli a pečeme v troubě. Během dušení podléváme vínem a džusem. Přiléváme víno, ve kterém jsme rozmíchali mouku a dusíme doměkka. Mezitím oloupeme pomeranče, nakrájíme je na kolečka a podusíme...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    tieto kombinácie mi vôbec nevyhovujú

    s
    soffie

    moc nemusíme kombinaci masa a ovoce…..

    l
    lucik21

    Vepřové maso na pomerančích s medem vypadá zajímavě, ale nasladko moc nemusíme

    l
    ladouch

    To určitě zkoušet nebudu, sladké maso nemám ráda.

    b
    Bobina1

    Vepřové maso na pomerančích s medem pro mě moc neobvyklé.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist