Vepřové kapsy s jablkem a sýrem

veprove-kapsy-s-jablky-a-syrem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřový řízek
4 ks
šunka
4 plátky
eidam
4 špalíčky
jablko
3 ks
olej
3 PL
máslo
30 g
sůl, pepř
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Řízky tence naklepejte, osolte a opepřete. Na každý položte plátek šunky, sýr a čtvrtku oloupaného jablka, přehněte napůl a okraje sklepejte paličkou a zajistěte masovou jehlou nebo špejlí. Na pánvi na rozehřátém oleji kapsy opečte z obou stran, přendejte je do pekáčku, zalijte 2 lžícemi vody a pečte asi 10-15 minut v předehřáté troubě. Zbylá jablka oloupejte, nakrájejte na plátky, vložte je na pánev na rozehřáté máslo, zalijte je citrónovou šťávou, osolte, opepřete a krátce prohřejte. Maso rozdělte na talíře a doplňte jablky. Podávejte s různě upravenými bramborami.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.2.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist