Vepřová panenka s restovaným chřestem a omáčkou

Suroviny

bílý chřest
250 g
zelený chřest
250 g
olivový olej
50 g
citron
1 ks
pomeranč
2 ks
holandská omáčka
25 g
vepřová panenka
500 g
brambory
800 g
grilovací koření, sůl

Postup přípravy:

Oloupeme chřest a zvolna jej orestujeme na oleji, ochutíme solí a citronovou šťávou. Dílky jednoho pomeranče lehce prohřejeme ve šťávě z druhého pomeranče a přidáme do připravené základní holandské omáčky (jen toli, aby omáčka příliš nezřídla). Maso nakrájíme na medailonky směsí bílého a zeleného chřestu a přelijeme holandskou omáčkou s pomerančem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist