Vepřová panenka s restovaným chřestem a omáčkou

Suroviny

bílý chřest
250 g
zelený chřest
250 g
olivový olej
50 g
citron
1 ks
pomeranč
2 ks
holandská omáčka
25 g
vepřová panenka
500 g
brambory
800 g
grilovací koření, sůl

Postup přípravy:

Oloupeme chřest a zvolna jej orestujeme na oleji, ochutíme solí a citronovou šťávou. Dílky jednoho pomeranče lehce prohřejeme ve šťávě z druhého pomeranče a přidáme do připravené základní holandské omáčky (jen toli, aby omáčka příliš nezřídla). Maso nakrájíme na medailonky směsí bílého a zeleného chřestu a přelijeme holandskou omáčkou s pomerančem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist