Rychlá marinovaná vepřová panenka

Suroviny

vepřová panenka
500 g
sójová omáčka
4 PL
tmavý třtinový cukr
4 PL
rozmačkaný česnek
4 stroužky
slunečnicový olej
2 PL
mletý pepř
1 ČL

Postup přípravy:

Smícháme sójovou omáčku s cukrem, česnekem, olejem a pepřem. Maso nakrájíme na plátky a namočíme do marinády a necháme uležet přes noc. Na pánvi potřené olejem zprudka opečeme kousky masa z obou stran (cca 4-5 minut z každé strany).

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 34x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.9.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist