Vepřová panenka se smaženou rýží a česnekem

Suroviny

vepřová papenka
500 g
vejce
3 ks
sójová omáčka
2 PL
worcestrová omáčka
2 PL
sůl
pepř
solamyl
1 PL
česnek
4 stroužky
rýže
500 g
olej

Postup přípravy:

Vepřovou panenku nakrájíme plátky. V misce si rozmícháme vejce, sojovku, worcester, sůl, pepř, solamyl a česnek, důkladně vše promícháme. Panenku vložíme do marinády a necháme v chladu uležet, nejlépe 24 hodin. Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím si rozplálíme pánev s olejem. Vyjmeme maso z marinády a dáme smažit. Hotové maso přendáme do jiné misky a uchováme teplé. Do výpeku přidáme zbylou marinádu a uvařenou rýži a asi 15 minut smažíme. Poté můžeme podávat.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.7.2011 11:40| autor: mikejla

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist