Vepřová panenka se smaženou rýží a česnekem

Suroviny

vepřová papenka
500 g
vejce
3 ks
sójová omáčka
2 PL
worcestrová omáčka
2 PL
sůl
pepř
solamyl
1 PL
česnek
4 stroužky
rýže
500 g
olej

Postup přípravy:

Vepřovou panenku nakrájíme plátky. V misce si rozmícháme vejce, sojovku, worcester, sůl, pepř, solamyl a česnek, důkladně vše promícháme. Panenku vložíme do marinády a necháme v chladu uležet, nejlépe 24 hodin. Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím si rozplálíme pánev s olejem. Vyjmeme maso z marinády a dáme smažit. Hotové maso přendáme do jiné misky a uchováme teplé. Do výpeku přidáme zbylou marinádu a uvařenou rýži a asi 15 minut smažíme. Poté můžeme podávat.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.7.2011 11:40| autor: mikejla

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist