Vepřová panenka s restovaným chřestem a omáčkou

Oloupeme chřest a zvolna jej orestujeme na oleji, ochutíme solí a citronovou šťávou. Dílky jednoho pomeranče lehce prohřejeme ve šťávě z druhého pomeranče a přidáme do připravené základní holandské omáčky (jen toli, aby omáčka příliš nezřídla). Maso nakrájíme na medailonky směsí bílého a zeleného...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Chrest mi nechutí.

    l
    ladouch

    Chřest nám chutná, vyzkouším tento recept

    x
    xxkouckaxx

    Vepřové medailonky s restovaným chřestem – ten chřest mně zajímá , ještě jsem jej nejedla

    k
    krockovapavla

    No tak chřest nemám vůbec ráda, nene:(

    x
    xxkouckaxx

    pomeranč a chřest – to je tedy opravdu zajímavá kombinace

    h
    Handale

    Vepřové medailonky s restovaným chřestem vypadají opravdu lákavě.Určitě receptík v budoucnu vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist