Vepřová panenka se smetanou

Suroviny

vepřová panenka
2 ks
sůl
slanina
100 g
kapary
30 g
citron
1 ks
zakysaná smetana
250 ml
hladká mouka
20 g

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Oba kousky masa k sobě svážeme a vložíme je do kastrolu vyloženého plátky slaniny a citronu (bez kůry).

Posolíme a zvrchu rovněž obložíme slaninou a citronem. Trochu podlijeme vodou a za občasného podlévání smetanou pečeme.

Před dopečením posypeme nasekanými kapary a přilijeme zbytek smetany, ve které jsme rozmíchali trochu mouky.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.12.2011 11:50| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist