Vaječné karbanátky

Suroviny

vajec
6 ks
mléka
4 PL
hladké mouky
40 g
másla
40 g
sůl, pažitka
na obalení klasický trojobal

Postup přípravy:

Vejce uvaříme natvrdo a nasekáme na drobnější kousky. Z másla a mouky připravíme světlou zásmažku, zalijeme ji mlékem, osolíme a přidáme nasekanou pažitku s kousky vajec. Provaříme na hustotu kaše. Z této hmoty pak tvoříme karbanátky, které obalujeme v klasickém trojobalu a smažíme. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.6.2013 2:07| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist