vajecne-karbanatky.jpg

Vaječné karbanátky

Vejce uvaříme natvrdo a nasekáme na drobnější kousky. Z másla a mouky připravíme světlou zásmažku, zalijeme ji mlékem, osolíme a přidáme nasekanou pažitku s kousky vajec. Provaříme na hustotu kaše. Z této hmoty pak tvoříme karbanátky, které obalujeme v klasickém trojobalu a smažíme. Podáváme s brambory nebo bramborovou...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Vaječné karbanátky ma nezaujali.

    m
    martinnatr

    nic podobného jsem nedělala, super

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, ještě jsem nikdy tsakové karbanátky nedělala, je načase je vyzkoušet.

    d
    Daniela76

    Vaječné karbanátky jsou dobrým nápadem pro vyzkoušení.

    v
    viki11

    Znám poodobný recept, přidávám tam ještě nasekanou cibuli.

    g
    glady

    To koukám, to by mně teda nenapadlo, dělat karbanátky z vajec. Ale super nápad, který stojí za vyzkoušení.

    l
    lucik21

    karbanátky z vajíčka, to jsem ještě neměla, vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist