Treska na másle s česnekem

Suroviny

filé z tresky

70 dkg

olej

2 PL

hladká mouka

1 PL

česnek

3 stroužky

sůl

pepř

máslo

2 PL

Postup přípravy:

Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Při podávání filé polijeme výpekem s česnekem.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.10.2015 9:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist