treska-s-esnekem.jpg

Treska na másle s česnekem

Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Při podávání filé polijeme výpekem s česnekem.

Diskuze

4 komentáře

    nova2

    Výborný recept – moc chutnalo.

    j
    jankac

    Treska s česnekem, tieto intengrencie patria k sebe.

    l
    lucik21

    Tresku s česnekem určitě vyzkouším

    s
    stana1

    Na snímku vypadá Treska s česnekem moc dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist