Telecí s citrónovou omáčkou

Suroviny

telecího masa na pečení
600 g
oleje
1 PL
másla
1 PL
hotové světlé jíšky
2-3 PL
jemně nasekané zelené petrželky
2 PL
sypkého zeleninového bujonu
1 ČL
citrónu
1/2 ks
sůl
dle chuti
bílý mletý pepř
dle chuti
hotová jíška
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso osolte, opepřete, opečte ze všech stran na oleji na pánvi. Přendejte do pekáčku, přidejte máslo, bujon, citrónovou šťávu, podlijte a zvolna zakryté pečte doměkka. Podle potřeby podlévejte. Nakonec zahustěte omáčku hotovou jíškou, krátce ji povařte, vmíchejte jemně nasekanou petrželku a dochuťte podle potřeby citronovou šťávou. Podávejte s bramborovými noky, rýži nebo těstovinami.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.6.2016 1:56| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist