Telecí s citrónovou omáčkou

Suroviny

telecího masa na pečení
600 g
oleje
1 PL
másla
1 PL
hotové světlé jíšky
2-3 PL
jemně nasekané zelené petrželky
2 PL
sypkého zeleninového bujonu
1 ČL
citrónu
1/2 ks
sůl
dle chuti
bílý mletý pepř
dle chuti
hotová jíška
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso osolte, opepřete, opečte ze všech stran na oleji na pánvi. Přendejte do pekáčku, přidejte máslo, bujon, citrónovou šťávu, podlijte a zvolna zakryté pečte doměkka. Podle potřeby podlévejte. Nakonec zahustěte omáčku hotovou jíškou, krátce ji povařte, vmíchejte jemně nasekanou petrželku a dochuťte podle potřeby citronovou šťávou. Podávejte s bramborovými noky, rýži nebo těstovinami.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.6.2016 1:56| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist