teleci-s-citronovou-omackou.jpg

Telecí s citrónovou omáčkou

Maso osolte, opepřete, opečte ze všech stran na oleji na pánvi. Přendejte do pekáčku, přidejte máslo, bujon, citrónovou šťávu, podlijte a zvolna zakryté pečte doměkka. Podle potřeby podlévejte. Nakonec zahustěte omáčku hotovou jíškou, krátce ji povařte, vmíchejte jemně nasekanou petrželku...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Telecí s citrónovou omáčkou by som si dala, lebo tiež si nepamätám, kedy som ho jedla.

    b
    Bobina1

    Telecí masíčko jsem neměla taky ani nepamatuji,

    Viky17

    Telecí masíčko jsem neměla ani nepamatuji, dala bych si říci a citrónovou omáčku bych také ochutnala

    l
    lucik21

    Telecí s citronovou omáčkou

    s
    stana1

    Telecí ano, ale bez citronové omáčky.

    b
    Bobina1

    Telecí je dobré, ale s nějakou jinou než citronovou omáčkou.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist