Tatarák z lososa

tatarak-z-lososa-1100x618.jpg

Suroviny

steak z lososa

400 g

citrónová šťáva

1-2 ČL

malá cibule

1 ks

malý žloutek od slepic z výběrového chovu

1 ks

ostrý kečup

2 ČL

olivový olej

2 PL

sůl, mletý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Z lososových steaků opatrně odkrojíme kůži. Maso omyjeme, osušíme, pinzetou je zbavíme kostí, maso rozkrájíme a rozmixujeme. Směs osolíme, opepříme, zakápneme šťávou. Oloupanou cibuli najemno nasekáme a vmícháme k rybě. Přidáme kečup, žloutek a olej. Promícháme a necháme v chladu rozležet. Tatarák podáváme na opečených toustech.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist