tatarak-z-lososa-352x198.jpg

Tatarák z lososa

Z lososových steaků opatrně odkrojíme kůži. Maso omyjeme, osušíme, pinzetou je zbavíme kostí, maso rozkrájíme a rozmixujeme. Směs osolíme, opepříme, zakápneme šťávou. Oloupanou cibuli najemno nasekáme a vmícháme k rybě. Přidáme kečup, žloutek a olej. Promícháme a necháme v chladu rozležet. Tatarák podáváme na opečených...

Diskuze

3 komentáře

    s
    stana1

    ochutnal bych

    i
    ivanka294

    vypadá skvěle

    b
    bobina1

    vypadá, ale nemusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist