Šumavská kapsa s náplní

sumavska-kapsa-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová kotleta
600-700 g
sůl, mletý pepř
dle chuti
olej nebo sádlo
50 g
hladká mouka
dle potřeby
slanina
70 g
vepřová játra
100 g
větší cibule
1 ks
sušené houby
15 g

Postup přípravy:

Náplň: asi 70 g slaniny, 100 g vepřových jater, 1 větší cibule, 15 g sušených hub, mletý pepř

Do silnějších nakrájených kotlet uděláme nožem kapsu, opepříme je a osolíme. Na plátek slaniny položíme tenký plátek jater, plátek cibule a trochu předem namočených hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do otvoru v mase. Upevníme párátkem. Na tuku zpěníme zbylou nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme kotlety, opečeme, podlijeme vodou a v troubě pečeme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vypečenou šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a povaříme. Šťávu procedíme na kotlety a podáváme s vařenou rýží, brambory či bramborovými knedlíky.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist